جايبالكوا طريقة اللانشون وبيبقى طعمه قريب جداً من الجاهز واهو أنضف وصحي اكتر
بنجيب 4 جبنة مثلثات و 4 بيضات في الخلاط ومعاهم 2 مكعب مرقة دجاج و رشة فلفل أسود و رشة حبهان مطحون و 3 فص ثوم كبير و4 معالق زيت وذرة لون طعام أحمر وبنشغل الخلاط مع إضافة 4 معالق دقيق واحدة واحدة وبيكون زي قوام خليط الكيك وبنحطه في كيس بلاستيك ونقفله عشان نعرف نتحكم فيه ﻷنه بيكون سايل وبعدين نلفه في بﻻستيك رول ونقفلها من الجناب كويس جداً. .
في حلة على النار بتحطي ماء يغلي وبعدين نحط فيها الرول اللي جهزناه ونغطيها ونوطي النار ونسيبها ساعة وبعدين تطلع وتترك في الثلاجة حتى تبرد تماماً وتقطع وبالهنا و الشفا إن شاء الله
بنجيب 4 جبنة مثلثات و 4 بيضات في الخلاط ومعاهم 2 مكعب مرقة دجاج و رشة فلفل أسود و رشة حبهان مطحون و 3 فص ثوم كبير و4 معالق زيت وذرة لون طعام أحمر وبنشغل الخلاط مع إضافة 4 معالق دقيق واحدة واحدة وبيكون زي قوام خليط الكيك وبنحطه في كيس بلاستيك ونقفله عشان نعرف نتحكم فيه ﻷنه بيكون سايل وبعدين نلفه في بﻻستيك رول ونقفلها من الجناب كويس جداً. .
في حلة على النار بتحطي ماء يغلي وبعدين نحط فيها الرول اللي جهزناه ونغطيها ونوطي النار ونسيبها ساعة وبعدين تطلع وتترك في الثلاجة حتى تبرد تماماً وتقطع وبالهنا و الشفا إن شاء الله
نجربه وياريت يطلع حلو
ردحذف